luni, 30 martie 2015

Videointerfonul, o garantie a sigurantei

Siguranta locuintei, siguranta spatiului unde lucrezi si siguranta familiei sunt cele mai importante lucruri din viata. Daca aceste lucruri sunt sigure, atunci drumul spre fericire este mult mai scurt si mai usor de descoperit. Chiar daca nu mai traim intr-o epoca in care sa ne temem, realmente, ca ne va da cineva in cap pe strada, inca nu am ajuns la stadiul in care sa fim complet siguri pe semenii nostri. Inca exista hoti, inca exista persoane cu probleme mentale care pot crea probleme grave si inca exista animale salbatice sau pur si simplu caini vagabonzi, care pot intra in proprietatea noastra si pot crea stricaciuni.
Din acest motiv, este bine sa ne dotam atat locuinta, cat si celelalte locuri de importanta majora pentru noi, cu cat mai multe elemente de siguranta. Acestea se pot concretiza in usi si geamuri cat mai puternice si mai sigure, porti automatizate, alarme, camere de supraveghere video si de ce nu, videointerfoane.

De ce sa alegi un videointerfon pentru casa sau pentru blocul in care locuiesti?


Chiar daca videointerfoanele nu au reusit sa patrunda atat de puternic pe piata, cresterea lor este una extrem de rapida. Practic, in urmatorii ani se va face trecerea de la clasicele interfoane la videointerfoane. Motivele pentru acest lucru sunt cat se poate de simple si de evidente:

  • Siguranta este mult mai mare. Un videointerfon iti poate satisface mai multe simturi. Practic, nu doar ii vei auzi vocea celui care vrea sa intre la tine in locuinta, insa il vei si vedea. Daca vocea unei persoane poate sa fie imitata cu usurinta, imaginea este mult mai greu de imitat;
  • Poti avea inregistrari cu ceea ce se in fata casei. In cazul in care cineva reuseste totusi sa patrunda in casa sau pe proprietatea ta, sau pur si simplu se intampla ceva deosebit in fata usii, vei avea intotdeauna inregistrari care sa dovedeasca ceea ce s-a intamplat;
  • Poti avea control asupra casei de la distanta foarte mare. Nu conteaza ca esti plecat la sute de km distanta, deoarece poti avea control total asupra videointerfonului datorita tehnologiilor moderne, deosebite. Practic, ori de cate ori cineva suna la usa, poti sa vezi, indiferent de unde esti. Acest lucru iti permite sa si contactezi persoanele care te cauta acasa si sa le transmiti cand sa revina.
Pe langa toate aceste beneficii, cel mai mare avantaj este faptul ca persoanele in varsta sau copiii au un control mult mai mare asupra intrarii. Daca in cazul interfoanelor, era destul de greu sa isi dea seama cine vrea sa intre in incinta, in cazul videointerfoanelor controlul este mult mai mare, deci automat, siguranta este mult mai mare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu