marți, 26 mai 2015

Sisteme de supraveghere cu buget redus

Bugetul este cel care decide, de cele mai multe ori, fiecare achizitie pe care o facem. Desi nu este un lucru tocmai sanatos, acesta este cel care decide si achizitia unui sistem de supraveghere video. Nu intotdeauna un sistem ieftin este de cea mai buna calitate. Daca alegi insa cu mare atentie si optezi pentru sisteme create de cei de la Hikvision, Dahua sau Amvi, sunt sanse mari sa descoperi solutii bune la preturi mici.
In ultimii 10 ani, preturile sistemelor de supraveghere video, in special preturile camerelor de supraveghere analog, au scazut considerabil, ajungand astazi sa coste putin peste 100 de lei. Evident, daca iti doresti performanta maxima, poti alege camere de la Samsung, care sa coste aproximativ 2000 de lei, insa de multe ori, pentru supravegherea unei afaceri mici sau pentru supravegherea unui apartament de mici dimensiuni, niste camere de supraveghere simple pot sa iti ofere performanta de care ai nevoie.

Care sunt camerele pe care le poti achizitiona pana in 200 de lei si cat costa fiecare?


- AMVI 20S80G . Este, poate, cea mai ieftina camera de supraveghere analogica pe care o poti achizitiona, in ciuda faptului ca este construita foarte bine. Este eleganta, nu iese prea mult in evidenta datorita culorii negre si este dotata cu rezolutie puternica de 800 de linii TV, infrarosu cu 24 de leduri si lentila fixa cu unghi de vizualizare de 3.6 mm. Costul sau este de doar 120 lei.
- Hikvision DS-2CE5582P- IRM. Tot cu 120 de lei poate sa fie achizitionata si aceasta camera de tip Dome, care uimeste prin constructia sa deosebita. Rezolutia sa este de 600 de linii TV pe timpul zilei, cu filmare color si de 600 de linii TV pe timp de noapte, alb negru. Este perfecta pentru o supraveghere de calitate pe o suprafata de pana in 20 de metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu