joi, 22 octombrie 2015

O afacere profitabila incepe cu siguranta

Cei care detin afaceri la inceput, evita pe cat posibil achizitia de sisteme de siguranta. Totul pana in momentul in care se lovesc de un furt sau de probleme care pot duce la pagube financiare serioase. Chiar daca afacerea ta nu are inca lucruri de valoare si chiar daca crezi ca  nu esti o tinta pentru eventualii hoti, lucrurile stau cu totul si cu totul diferit. Contrar aparentelor, hotii isi aleg tintele dintre persoanele si firmele mici, care nu dispun de o siguranta sporita, in detrimentul celor mari, cu foarte multi bani. Evident, hotii bine pregatiti, merg pe ideea de a fura mult, rapid si bine insa acestia sunt intr-un numar foarte mic, cei care vizeaza afacerile mici fiind hotii mici si multi.
Este unul dintre motivele pentru care, imediat ce ai inceput o afacere, mai ales daca urmeaza sa lucrezi cu clienti fizici, este bine sa te asiguri ca detii controlul asupra fiecarui detaliu.

Cum faci asta?

Din fericire, siguranta nu mai este scumpa. O camera de supraveghere, un sistem de alarma sau o asigurare nu mai costa de mult o avere. Cu doar cateva sute de lei iti poti dota spatiul pe care il administrezi cu alarme, cu un sistem de supraveghere decent si cu o asigurare impotriva furturilor, care sa iti ofere liniste. 

Ce efect au toate astea asupra afacerii tale?

In primul rand, iti ofera garantia ca totul va merge cursiv, fara probleme neasteptate. In cazul in care apare o problema totusi, asigurarea se poate ocupa de plata ei, in asa fel incat tu sa iti poti continua activitatea.
Riscurile, in momentul in care dispui de un sistem de supraveghere si de o alarma sunt inzecit mai mici, ceea ce iti ofera posibilitatea sa gandesti mai limpede si sa te bucuri de activitatea pe care o pastrezi. 
Nu in ultimul rand, daca ai un sisetm de supraveghere poti sa surprinzi momente cu adevarat inedite, precum acestea :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu