marți, 24 noiembrie 2015

Sistemul de supraveghere de acasa. Unde si de ce?

Daca ti-a trecut vreodata prin minte sa achizitionezi un sistem de supraveghere pentru acasa, ai toate motivele sa o faci, in conditiile in care un astfel de sistem poate sa fie extrem de eficient. Fie ca te gandesti la un Sistem supraveghere pentru supravegherea bebelusilor, pentru supravegherea batranilor sau pur si simplu pentru supravegherea bunurilor pe care le ai, este cert faptul ca generezi o doza mult mai mare de siguranta.

Unde sa instalezi un sistem de supraveghere?

Este una dintre intrebarile care apare pe buzele fiecarui utilizator casnic. Unde instalezi camerele de supraveghere si mai aels, cate camere trebuie sa instalezi? Trebuie sa acoperi fiecare colt al tavanului din fiecare camera, sau este suficienta o camera video pentru fiecare incapere?
Evident, este bine sa te gandesti la o eficienta cat mai mare si la cheltuieli cat mai mici. Astfel, este ideal sa instalezi cate o camera de supraveghere in fiecare incapere, daca este posibil in coltul de sus, care este opus usii de intrare in camera. In felul acesta poti sa surprinzi cat mai multe informatii si poti avea dovezi in cazul in care cineva intra neinvitat. Daca optezi pentru camere Tilt, cu zoom puternic, atunci eficienta este din ce in ce mai mare. Nu neglija nicio camera, incepand cu camera bebelusului si terminand cu bucataria. Peste tot ai bunuri si oameni importanti, asadar, trebuie sa ai o idee asupra fiecarui lucru care se petrece acasa.

De ce sa instalezi un sistem de supraveghere video?

Siguranta este principalul cuvant care poate sa aduca argumente si raspunsuri cat mai concrete la aceasta intrebare. Instaland un sistem de supraveghere video acasa poti avea garantia faptului ca toata familia ta este in siguranta, poti urmari de la distanta tot ceea ce se intampla in spatiul pe care il consideri acasa si poti indeparta eventualii hoti. Daca instalezi sistemul la vedere, nimeni nu va indrazni sa intre neinvitat, asadar, vei avea o siguranta sporita. Evident, daca ai multe bunuri in casa s-ar putea sa descoperi ca exista o multime de hoti care isi asuma riscuri, asadar, pe langa un sistem de supraveghere video este bine sa te orientezi si spre o alta solutie de protectie, cum ar fi un sistem de alarma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu