miercuri, 7 octombrie 2015

5 lucruri inedite despre camerele de supraveghere video

Supravegherea video a patruns cu usurinta si foarte rapid in viata noastra. Fie ca mergem la cumparaturi, pe strada sau chiar si in casele prietenilor, suntem supravegheati si urmariti. Scopul principal al supravegherii este eliminarea riscului de hotie insa pentru multi, acesta se poate extinde foarte mult.
Desi cunoastem intr-o oarecare masura camerele de supraveghere si scopul lor, exista cateva fapte pe care putini le cunosc ,

Camerele de supraveghere sunt un strict necesar in cazul in care vrei sa elimini riscul de furt

Daca iti doresti o casa cat mai sigura sau o afacere cat mai sigura, atunci camerele de supraveghere sunt un strict necesar. Eficienta lor este data de faptul ca indeparteaza hotii, nu de faptul ca ajuta la prinderea lor, cum ar crede majoritatea cititorilor.

Prinderea hotilor pe baza camerelor de supraveghere are un procent foarte scazut

Daca ne raportam la procentul de prindere a hotilor in urma unor dovezi ale camerelor de supraveghere, acesta este foarte mic, de doar 3 %. Asadar, scopul principal al unei camere trebuie sa fie prevenirea iar locul unde trebuie sa fie pozitionata este esential sa fie cat mai vizibil.

Camerele de supraveghere pot ajuta extrem de mult afacerile la inceput

Cu ajutorul lor pot fi supravegheati angajatii, pot fi supravegheate marfurile si pot fi obtinute informatii foarte importante, care sa ajute la dezvoltarea unui plan de afaceri cat mai eficient.

Camerele de supraveghere pot fi folosite cu mult mai multe scopuri

Acestea pot fi folosite in emisiuni de televiziune, pot fi camere pentru supravegherea bebelusilor si pot ajuta la supravegherea bonelor celor mici, in asa fel incat sa ne asiguram ca sunt in deplina siguranta.

Camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai ieftine

Daca in urma cu cativa ani, pretul unui sistem de supraveghere era foarte mare, astazi, o camera de supraveghere este la fel de scumpa ca o masa in oras si un sistem de supraveghere poate fi achizitionat cu o suma pe care si-o poate permite aproape oricine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu