marți, 3 martie 2015

Supraveghere CCTV acasa sau la birou

Supravegherea este un cuvant care poate sa ofere o multime de senzatii. Cu siguranta nimanui nu ii place sa fie supravegheat, insa de multe ori, o supraveghere de buna calitate poate sa faca diferenta intre securitate si lipsa ei. Locurile care au cea mai mare nevoie de supraveghere sunt, fara doar si poate, casa si biroul, locurile unde ne petrecem cea mai mare parte din timp si unde vrem sa fim in deplina siguranta.
Acestea trebuie sa fie dotate cu sisteme de siguranta performante, cu sisteme de supraveghere video si evident, cu cat mai multe elemente de siguranta la geamuri si la usi.

De ce un sistem de supraveghere video?


Chiar daca in urma cu ceva timp, supravegherea video parea un simplu moft, astazi este esentiala pentru aproape orice casa si poate oferi o multime de avantaje. Vei descoperi o multime de variante de supraveghere video, insa pentru o casa de dimensiuni reduse sau pentru un birou de dimensiuni reduse, cea mai eficienta si cea mai economica varianta este supravegherea CCTV.
Sistemele de supraveghere CCTV sunt cele mai vechi sisteme de supraveghere video si din fericire au preturi destul de reduse. Este adevarat, nu ofera flexibilitatea pe care o ofera sistemele wireless, insa cu siguranta isi fac treaba foarte bine daca au camere montate in locuri de real interes.

Care sunt beneficiile pe care le aduce instalarea unui sistem de supraveghere video?

Exista o multime de beneficii pe care un sistem de supraveghere video le poate aduce oricarui spatiu. Principalele beneficii insa sunt urmatoarele:
  • Indeparteaza potentialii hoti. Orice persoana care ar avea ganduri necurate se gandeste de 2 ori inainte de a actiona, daca vede o camera de supraveghere. Din acest motiv, este indicat ca macar o parte din carmere sa fie instalate la vedere. Este adevarat ca si camerele ascunse pot sa surprinda o infractiune, insa nu o pot preveni. O camera situata la vedere poate preveni o multime de probleme.
  • Ofera informatii relevante in cazul unei infractiuni. Daca esti victima unei infractiuni, poti sa demonstrezi imediat si poti descoperi cu usurinta persoana care a produs-o. In felul acesta, recuperarea pagubelor este mult mai usoara si riscul de a pierde este foarte mic.
  • Iti poti supraveghea persoanele dragi. Cum ziceam, nimanui nu ii place sa fie supravegheat, insa de multe ori, supravegherea este necesara. Daca ai batrani sau copii care nu se pot ingriji singuri si langa care nu poti sta non stop, atunci supravegherea prin intermediul unei camere video pare a fi o solutie excelenta. Poti fi mereu la curent cu tot ceea ce fac persoanele dragi si in cazul in care apare o problema le poti fi alaturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu