vineri, 15 mai 2015

Interfon sau videointerfon?

I
n urma cu cateva zeci de ani, apareau pe piata interfoanele. La momentul respectiv erau dispozitive de lux, destinate doar oamenilor cu dare de mana extrei de generoasa. Cu timpul, interfoanele au devenit extrem de uzuale, in asa fel incat astazi trebuie sa cauti mult pentru a gasi un bloc sau chiar si o casa din oras care sa nu fie dotata cu astfel de dispozitiv.
Ultimii ani au reprezentat o evolutie extrem de mare pentru interfoane, care s-au transformat usor, usor in videointerfoane.
Diversitatea mai mare inseamna si decizii mult mai greu de luat. Asadar, daca esti in cautarea unei astfel de solutii, s-ar putea sa stai pe ganduri.

Interfon sau videointerfon?


Cu siguranta, una dintre ele trebuie sa te ajute la protectia casei. Interfonul este solutia clasica si are marele avantaj de a oferi posibilitatea de control total al accesului in spatiul protejat. Un alt mare avantaj al acestui dispozitiv este pretul, care este de departe, mult mai mic decat cel al videointerfoanelor. Din pacate, solutiile oferite de videointerfon sunt destul de restranse, asadar, nu il vei putea incadra in dispozitivele moderne, care sa iti ofere un control maxim. Cu toate astea, in cazul unui buget mic, este solutia perfecta.
Videointerfonul, pe de alta parte, este solutia care iti face cu ochiul mult mai atractiv si mai placut. Este si normal, in conditiile in care sporeste gradul de confort si de control pe care il ofera locatarilor unui bloc sau a unei locuinte. Cu ajutorul videointerfonului, nu doar ca ii poti auzi pe cei care vor sa intre la tine in casa, dar ii poti si vedea. In felul acesta, nu te va mai putea pacali nimeni doar prin faptul ca isi schimba vocea si vei putea vedea daca persoana care doreste sa intre este dubioasa sau poarta ceva dubios dupa ea.
Videointerfoanele ofera o diversitate foarte mare, putand fi color, alb negru, de interior, de exterior, wireless sau analogice si oferind solutii deosebite, cum ar fi transmisia de imagini direct pe internet.
Asadar, daca avem de ales intre videointerfon si interfon, videointerfonul este de departe vedeta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu